Skip to main content
Home » Over » Referenties

Klanten aan het woord

“‘Voor onze teamdag hebben we eerst met de trainer de leerdoelen en het programma goed afgestemd. Het maken van een persoonlijk DISC-profiel zorgde al voor een flinke dosis nieuwsgierigheid naar de dag toe. Noortje weet waarover ze het heeft en vertaalt dat precies naar wat van toepassing is op onze groep. De wisselwerking is heel goed, mensen durven zich echt open te stellen en persoonlijke dingen te delen. Dit geeft aan dat men zich dus 'veilig' voelt. De dag is heel goed verlopen. Punten die we graag wilden bespreken zijn besproken. We kunnen ons weer verder gaan ontwikkelen als team!’”

Linda van Oekel - van der HoekMTL Opleidingen OK Amphia Ziekenhuis

“‘Hoe vertaal ik dat wat ik voor ogen heb effectief door naar anderen… dat is vaak nog niet zo makkelijk. Coaching on the Job heeft mij geholpen mijn boodschap helder, kort en krachtig te formuleren. Door meteen te doen leer je het ook echt, hier heb ik nu nog iedere dag profijt van. Bedankt!’”

Tom MeulemansReclamestudio Label10

“Noor heeft bij Raaak Personeel zowel individuele als teamtrajecten gedaan. Wat wij heel prettig vinden is dat Noor zelf ervaringsdeskundige is binnen de sales en hier ook zelf aantoonbare successen heeft geboekt. Los van de persoonlijke groei die zij mensen kan bieden resulteert haar aanpak ook direct in de groei van onze resultaten. Een hele mooie combinatie!”

Mark van OosterhoutDirecteur Raaak Personeel

“‘Voor communicatietraining voor ons Klant Contact Centrum werken wij inmiddels al heel wat jaren samen met Coaching on the Job. De persoonlijke en lastige praktijksituaties waarmee collega’s te maken hebben worden ingebracht tijdens de training. Oefenen en zoeken naar gesprekstechnieken die zowel de communicatie naar klanten toe als de samenwerking met elkaar verbetert staat centraal. Het levert veel mooie en praktische leermomenten op’”

Inge WiegmansKemkens

“'De training waarbij de on-the-job coach meeging naar klantgesprekken was een fijne ervaring voor mij! De directe feedback en praktische tips voor en na de gesprekken hebben mijn gesprekstechnieken aanzienlijk verbeterd. Dankzij haar begeleiding heb ik betere resultaten behaald en voel ik me veel zelfverzekerder tijdens gesprekken met klanten. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn gespreksvaardigheden wil verbeteren!'”

Youri KapsalisSenior Consultant - Raaak Personeel

Vrijblijvend contact opnemen

Heb je vragen of ben je op zoek naar informatie neem dan gerust contact op! Direct een offerte aanvragen? Dat kan!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Chat openen
1
Welkom bij Coaching on the Job 👋 Stuur voor vragen of opmerkingen gerust een bericht.